aplica crem

În zilele noastre, mediul online este împânzit de idei de design interior și de reamenajare a locuințelor, iar unele dintre ele îți fac cu ochiul și ți-ai dori să le pui în practică.

Însă tehnologia vine în ajutorul tău, iar pe internet poți folosi, gratuit, câteva programe care te vor transforma în propriul tău designer.

După ce ți-ai amenajat virtual locuința, tot ce trebuie să faci este să pui ideile în practică. Mediul online te poate ajuta încă o dată, deoarece toate materialele de construcție și reamenajare de care ai nevoie pot fi comandate și de pe internet.

1. Planner 5D

Planner 5D este cel mai complex instrument gratuit de proiectare de pe piață. Cu planner5d.com poți proiecta design-ul interior al locuinței tale până în cele mai mici detalii. Însă nu te opri doar la interiorul locuinței, deoarece poți amenaja online și grădina din jurul casei. În plus, grafica este excepțională!

2. My Deco 3D Room Planner

Dacă vrei să încarci în program propriul tău plan de design interior sau vrei să te joci cu ideile altora, acest program ți se adresează. Cu ajutorul său poți construi pereți, uși, ferestre și poți opta pentru o serie întreagă de finisaje interioare. Interfața este simplă de utilizat și îți permite să vizualizezi proiectul în format 2D și 3D. Poți plimba și camera de jur împrejurul „încăperii” pentru a-ți analiza ideea din mai multe unghiuri.

3. Ikea Home Planner

Ikea a dezvoltat un program gratuit care îți permite să-ți amenajezi online camera și să amplasezi obiecte de mobilier și de decorațiuni interioare. Atunci când răsfoiești catalogul Ikea și te întrebi cum ar arăta un anumit produs în livingul sau în dormitorul tău, poți deschide programul și poți alege același produs pe care să îl „muți” prin camera virtuală, pentru a afla dacă merită sau nu să cheltuiești pentru el câteva sute de lei.

4. Design a Room

Dacă te-ai săturat să vii mereu acasă cu diferite „mostre” de materiale achiziționate din magazine pentru a vedea dacă se potrivesc sau nu în locuința ta, avem o veste bună: cu „Design a Room” poți combina online culorile parchetului, ale mobilei, ale pereților și chiar ale blaturilor sau mobilierului în timp ce stai confortabil la biroul tău.

5. Homestyler

Autodesk, creatorul programelor AutoCAD, REVIT și 3ds Studio Max, este renumit pentru programele sale profesionale de design și a creat și un program foarte util de amenajare a locuinței numit Homestyler. Spre deosebire de celelalte programe create de Autodesk, Homestyler este foarte ușor de utilizat și nu necesită nici un fel de pregătire de specialitate, deoarece funcționează pe sistemul „drag and drop”, iar mouse-ul este de ajuns pentru a realiza un proiect fascinant.

Total
4
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda