Indiferent de ocazie, locuința ta poate fi locul ideal pentru petreceri: este confortabilă, știi mereu unde e baia, băutura și mâncarea sunt mai ieftine, poți pleca când vrei, fără să trebuiască să dai banii pe taxi.

Însă, pentru ca apartamentul sau casa ta să fie pregătite de distracție, vei avea nevoie de câteva lucruri pentru a crea atmosfera. Îți recomandăm 5 lucruri pe care prietenii și familia ta le vor aprecia cu siguranță.

1. Bean bags + perne

Sigur îți amintești de petreceri la care a trebuit să te înghesui pe brațul unei canapele sau să îți dorești să pleci doar din cauza durerii de picioare. La petreceri cu mulți oameni, lipsa locurilor de stat jos e deseori o problemă și situația poate fi nu doar inconfortabilă dar îi poate determina pe musafiri să plece dezamăgiți.

Nu trebuie să investești în multe canapele sau scaune scumpe, care să ocupe loc degeaba atunci când nu sunt folosite. Optează, în schimb, pentru multe perne mari și bean-bags, scaune textile, care se mulează pe forma corpului. Acestea pot fi înghesuite într-un dulap atunci când nu ai musafiri.

2. Boxa portabilă

Muzica este alături de tine în multe momente importante ale vieții, dar mai ales la petreceri, unde te motivează să dansezi și să socializezi cu ceilalți. Pentru ca petrecerea ta să fie reușită vei avea nevoie nu doar de un playlist mișto, pe placul tuturor, dar și de o boxă cu un sunet impecabil.

Alege o boxă portabilă, ce poate fi mutată în orice încăpere și care nici nu îi va îndemna pe vecini să cheme poliția la ușa ta. O poți controla ușor prin intermediul telefonului, chiar de la o distanță de 10 metri.

3. Jocuri diverse

Pentru a menține atmosfera și pentru a-ți determina prietenii să socializeze – în special dacă nu se cunosc prea bine – poți încerca să introduci diverse jocuri. În funcție de tematica petrecerii și cheful oamenilor, ai la dispoziție:

  • Boardgames pentru o seară liniștită, precum Activity, care implică desenat, mimă și vorbit;
  • Jocuri de societate, precum Mafia care implică asumarea unor roluri și dezbatere;
  • Jocuri active precum fusbal și ping-pong dacă vrei să stârnești o competiție prietenoasă; ai opțiunea și să închiriezi aceste jocuri, dacă nu crezi că le vei folosi foarte des.

4. O camera foto instant pe film

Deși acum toată lumea are telefon mobil ce are cameră încorporată, nimic nu se compară cu o poză pe care o poți atinge. Nu trebuie să aștepți câteva zile să se developeze filmul, poți opta pentru o cameră foto instant.

Aceasta va face poza, o developa în câteva minute și o vei putea oferi ca amintire prietenilor. Poți chiar organiza un mic spațiu în bucătărie sau hol unde să prinzi cu bolduri toate fotografiile de la petreceri.

5. Lumini pentru dans

Dacă locuința îți permite, petrecerile tale sigur vor avea și un ring de dans. Poate fi în sufragerie sau pe terasă, oriunde rămâne un spațiu gol care să le permită oamenilor să se dezlănțuie. Dar pe lângă muzica de dans, vei avea nevoie și de lumini care să îi facă pe musafiri să se simtă ca într-o discotecă adevărată.

Poți opta pentru bine-cunoscutul disco-ball dar dacă asta ți se pare prea mult, alege becuri multicolore, ce pot fi controlate prin intermediul telefonului. Asortează piesele lente cu o culoare roșie iar cele dinamice cu un schimb rapid de culori.

Petrecerile acasă au revenit la modă, nu trebuie să îți fie rușine să organizezi evenimente în propria locuință. Cu accesoriile potrivite, orice spațiu poate fi pregătit pentru o petrecere, indiferent de tematică.

Sursă foto: Shutterstock

Total
35
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

Moda